Skip to main content
Szkoła Umiejętności
  • English ‎(en)‎
    English ‎(en)‎ Polski ‎(pl)‎ Русский ‎(ru)‎ Українська ‎(uk)‎
  • You are not logged in. (Log in)
  • Home

kulinarne

  1. Home
  2. Courses
  3. Szkoła Branżowa I stopnia
  4. ZAWODOWE
  5. kulinarne

HGT.02.6 -J. angielski zawodowy - Kucharz

  • Teacher: Dominika Kutyła
  • Teacher: Urszula Ziomek

Przygotowanie potraw i napojów M2J1- kl 3a i 3b

  • Teacher: Marta Góźdź
  • Teacher: Dorota Sagan
  • Teacher: Iwona Stefaniak
  • Teacher: Urszula Ziomek

HGT.02.1 Bezpieczeństwo i higiena pracy

  • Teacher: Ewelina Charlińska
  • Teacher: Iwona Stefaniak
  • Teacher: Michalina Trojak
  • Teacher: Anna Turowska
  • Teacher: Urszula Ziomek

HGT.02.2 Podstawy gastronomii klasa 1

  • Teacher: Ewelina Charlińska
  • Teacher: Dorota Sagan
  • Teacher: Michalina Trojak
  • Teacher: Urszula Ziomek

HGT.02.3 Przyjmowanie i magazynowanie żywności

  • Teacher: Ewelina Charlińska
  • Teacher: Dorota Sagan
  • Teacher: Michalina Trojak
  • Teacher: Urszula Ziomek

HGT.02.4 Przygotowanie dań klasa 2

  • Teacher: Elena Brileva
  • Teacher: Liudmila Bukhovtseva
  • Teacher: Ewelina Charlińska
  • Teacher: Marta Góźdź
  • Teacher: Dorota Sagan
  • Teacher: Iwona Stefaniak
  • Teacher: Michalina Trojak
  • Teacher: Urszula Ziomek

HGT.02.5 Wydawanie dań

  • Teacher: Ewelina Charlińska
  • Teacher: Iwona Stefaniak
  • Teacher: Michalina Trojak
  • Teacher: Urszula Ziomek

HGT.02.6 Język obcy zawodowy.!

  • Teacher: Jerzy Ciechański
  • Teacher: Urszula Ziomek
You are not logged in. (Log in)
Home
  • English ‎(en)‎
    • English ‎(en)‎
    • Polski ‎(pl)‎
    • Русский ‎(ru)‎
    • Українська ‎(uk)‎