Przejdź do głównej zawartości
Szkoła Umiejętności
  • Polski ‎(pl)‎
    English ‎(en)‎ Polski ‎(pl)‎ Русский ‎(ru)‎ Українська ‎(uk)‎
  • Nie jesteś zalogowany(a) (Zaloguj się)
  • Strona główna

kulinarne

  1. Strona główna
  2. Kursy
  3. Szkoła Branżowa I stopnia
  4. ZAWODOWE
  5. kulinarne

HGT.02.6 -J. angielski zawodowy - Kucharz

  • Prowadzący: Dominika Kutyła
  • Prowadzący: Urszula Ziomek

Przygotowanie potraw i napojów M2J1- kl 3a i 3b

  • Prowadzący: Marta Góźdź
  • Prowadzący: Dorota Sagan
  • Prowadzący: Iwona Stefaniak
  • Prowadzący: Urszula Ziomek

HGT.02.1 Bezpieczeństwo i higiena pracy

  • Prowadzący: Ewelina Charlińska
  • Prowadzący: Iwona Stefaniak
  • Prowadzący: Michalina Trojak
  • Prowadzący: Anna Turowska
  • Prowadzący: Urszula Ziomek

HGT.02.2 Podstawy gastronomii klasa 1

  • Prowadzący: Ewelina Charlińska
  • Prowadzący: Dorota Sagan
  • Prowadzący: Michalina Trojak
  • Prowadzący: Urszula Ziomek

HGT.02.3 Przyjmowanie i magazynowanie żywności

  • Prowadzący: Ewelina Charlińska
  • Prowadzący: Dorota Sagan
  • Prowadzący: Michalina Trojak
  • Prowadzący: Urszula Ziomek

HGT.02.4 Przygotowanie dań klasa 2

  • Prowadzący: Elena Brileva
  • Prowadzący: Liudmila Bukhovtseva
  • Prowadzący: Ewelina Charlińska
  • Prowadzący: Marta Góźdź
  • Prowadzący: Dorota Sagan
  • Prowadzący: Iwona Stefaniak
  • Prowadzący: Michalina Trojak
  • Prowadzący: Urszula Ziomek

HGT.02.5 Wydawanie dań

  • Prowadzący: Ewelina Charlińska
  • Prowadzący: Iwona Stefaniak
  • Prowadzący: Michalina Trojak
  • Prowadzący: Urszula Ziomek

HGT.02.6 Język obcy zawodowy.!

  • Prowadzący: Jerzy Ciechański
  • Prowadzący: Urszula Ziomek
Nie jesteś zalogowany(a) (Zaloguj się)
Strona główna
  • Polski ‎(pl)‎
    • English ‎(en)‎
    • Polski ‎(pl)‎
    • Русский ‎(ru)‎
    • Українська ‎(uk)‎